Kuchařka? : Já sním - Kořínková, Lenka (Alpress, 1999)
Autorka zachovává členění receptů na předkrmy, polévky, hlavní jídla, sladké dezerty a chuťovky. Uvnitř těchto skupin vyděluje jídla kytičková, zvířátková a neutrální- kevšemusehodící. Nechybí podrobný technologický postup přípravy pokrmů, včetně tipů co čím nahradit nebo zaměnit a kdy a jak servírovat. Rozhodně předpisy lákavé, originální a jedlé.
Keywords: Food, Organic; Life Style; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; biopotraviny; Food; vaření; Nutritional Physiological Phenomena; životní styl; Cooking; potraviny; fyziologie výživy