Sborník přednášek z I. gastroenterologického kursu v Karlových Varech 1949 - Mašek, Josef (Zdravotnické nakladatelství, 1950)
Soubor referátů, přednesených na konferenci o gastroenterologii a dietetice r. 1949 v Karl. Varech. Dále články úvahové, vztahující se podle zkušeností autorů na účinky karlovarské lázeň. léčby a posléze články, shrnující cizí i vlast. pokusná data o působení karlovar. vody.
Knihovna praktického lékaře ; sv. 3
Keywords: Gastroenterology; gastrointestinální nemoci; gastroenterologie; Gastrointestinal Diseases