Zdravotně-technické posuzování jakosti vody - Bulíček, Jaroslav (Vědecko-technické nakladatelství, 1950)
Výtah poznatků o jakosti vody. Po úvodu o fysik., chemie., biolog. a bakteriolog. vlastnostech vody drobírána voda srážková, v tocích, jezerech atd., minerální, mořská, pitná, voda pro lázně a koupaliště, pro rybaření, pro zavodňování, pro prádelny, pro napájení kotlů atd., pro průmysl a stavby, voda odpadní.
Práce a studie ; seš. 79
Keywords: environmentální vědy; voda; Water Microbiology; Water; mikrobiologie vody