Konzervační zubní lékařství - Stejskalová, Jitka (Galén, 2003)
Srozumitelný a ucelený pohled na konzervační zubní lékařství doplňuje obrazová dokumentace.
Keywords: nemoci zubní dřeně; Dental Caries; Dental Pulp Diseases; Periodontal Diseases; nemoci parodontu; zubní kaz; Dentistry; endodoncie; zubní amalgam; Endodontics; Dental Amalgam; zubní lékařství