Základy urologické andrologie - Študent, Vladimír; Záťura, František; Mucha, Zdeněk (Galén, 2003)
Publikace shrnuje základní poznatky, které potřebuje každý urolog v denní péči o své andrologické nemocné.
Keywords: priapismus; Varicocele; Priapism; erekce penisu; Genitalia, Male; varikokéla; urologie; endokrinologie; mužská infertilita; mužské pohlavní orgány; Infertility, Male; Penile Erection