Feldenkrais - Long, Aljoscha; Schweppe, Ronald P (Alternativa, 2003)
Feldenkraisova metoda jednoduchých cviků přináší uvědomění o pochodech v těle i mysli a je schopna zvýšit zdraví a harmonii. Je celosvětově rozšířená. Cvičení jsou jednoduchá, fyzicky nenáročná, a proto velmi vhodná pro samostatné studium i provádění. Vedou nejen k zlepšování těla, ale i mysli.
Škola do kapsy
Keywords: Exercise; Exercise Movement Techniques; cvičení; rehabilitace; Rehabilitation; rehabilitační a fyzikální medicína; techniky cvičení a pohybu; terapie cvičením; Exercise Therapy