Psychologie. 1. díl, Duše a mozek - Stehlík, Čestmír (Sfinx, 1929)
\"V prvním díle Psychologie hodlám podati předběžné poznámky z oboru pomocných věd, hlavně z anatomie, histologie a fyziologie, kterých ve vlastní psychologii není dobře možno podrobněji uváděti a na které je nutno se dovolávati...\"
Škola vševědná ; sv. 19.
Nové cíle ; sv. 269
Keywords: Central Nervous System; Psychology; mozek; duševní procesy; psychologie, klinická psychologie; Mental Processes; Brain; psychologie; centrální nervový systém