Super dieta : kniha pro zdraví - Van Straten, Michael; Briggs, B. G (Svojtka a Vašut, 1994)
Kuchařka redukční diety.
Keywords: Food; Vitamins; dieta; vaření; biopotraviny; Nutritional Physiological Phenomena; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Cooking; Food, Organic; potraviny; fyziologie výživy; Diet; vitaminy