UNIVERSUM : server alternativní medicíny a zdravého životního stylu - Husáková, Dagmar (AIS Internet Praha, 2001)
Články. Terapeuti, lékaři. Diskuze. Poradna. Receptář. Kurzy a školení. Přírodní léky. Alternativní terapie. Výživa. Duševní zdraví. Výrobky. Fyzioterapie a masáže. Bylinná léčba.
Keywords: alternativní lékařství; nutriční terapie, dietoterapie a výživa