Chirurgie dolních zubů moudrosti - Machálka, Milan (Grada, 2003)
Extrakce zubu ja základní stomatologický výkon. Dolní zub moudrosti poruchami svého uložení i častým obtížným prořezáváním přináší při ošetření specifické problémy a komplikace. Souhrn poznatků a užívaných léčebných postupů.
Keywords: stomatochirurgie; stomatochirurgické výkony; Oral Surgical Procedures; záchovná stomatologie; zubní lékařství; Surgery, Oral; Dentistry, Operative