Protokoly k praktickým cvičením z lékařské fyziologie - Marešová, Dana; Langmeier, Miloš (Galén, 2003)
Kombinace návodů k praktickým cvičením a ukázkových protokolů. Protokoly svým obsahem doplňují látku jednotlivých kapitol fyziologie. Publikace umožňuje modelování fyziologických funkcí na počítači.
Scripta. Velká řada
Keywords: fyzikální vyšetření; Basal Metabolism; neurofyziologie; Physical Examination; Physiology; fyziologie; monitorování fyziologických funkcí; bazální metabolismus; Neurophysiology; Monitoring, Physiologic