Pěstounské rodiny : jejich fungování a odolnost - Sobotková, Irena (Ministerstvo práce a sociálních věcí, 2003)
Publikace shrnuje výsledky výzkumu fungování pěstounských rodin se zaměřením na zdroje odolnosti a strategie zvládání těžkých životních situací.
Keywords: Parenting; sociologie; rodina; pěstounství; výchova dítěte; sociální péče o dítě; charakteristiky rodiny; Parent-Child Relations; Child Rearing; rodičovství; zdravotní výchova; Family Characteristics; Child Welfare; vztahy mezi rodiči a dětmi; Family; Foster Home Care