Laboratorní cvičení z mikrobiologie - Demnerová, Kateřina (Vysoká škola chemicko-technologická, 2001)
Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha.
Keywords: biologie buňky; TKÁŇOVÁ KULTURA; Microscopy; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; Microbiology; mikroskopie; mikrobiologie; Cell Biology; genetika; Genetics