Příručka pečovatele : starší dlouhodobě nemocný člověk v rodině - a co dál? - Tošnerová, Tamara; Strejček, Jiří (Ambulance pro poruchy paměti, 2002)
Příručka, která je určena především pečovatelům - rodinným příslušníkům bezmocného, poskytuje praktické návody ke zvládání běžných problémů laického pečovatele.
Keywords: Home Nursing; sociologie; geriatrie; dlouhodobá péče; Long-Term Care; Geriatric Nursing; péče o pacienta; Patient Care; geriatrické ošetřovatelství; domácí ošetřování