Pránájáma : technika dechu - Lysebeth, André van (Argo, 1999)
Závěrečný svazek triptychu belgického popularizátora jógy shrnuje základní poznatky o souhrnu veškeré energie oživující člověka - práně.
Keywords: Spiritual Therapies; Exercise; Meditation; humanitní vědy a umění; Religious Philosophies; cvičení; náboženské filosofie; Breathing Exercises; rehabilitační a fyzikální medicína; dechová cvičení; jóga; Relaxation Therapy; alternativní lékařství; relaxační terapie; Yoga; spirituální terapie; meditace