Choroby gastrointestinálního traktu v graviditě - Kment, Milan (Triton, 2003)
Kniha pojednává o infekční endokarditidě, zákeřné a obtížně rozpoznatelné chorobě, a je užitečná nejen pro specialisty na klinikách, nýbrž také pro ambulantní kardiology, jimž může pomoci při diagnóze či doléčování této nemoci. Nemoc totiž často probíhá velmi rychle a její včasná diagnóza může pacientovi zachránit život.
Keywords: komplikace těhotenství; Endoscopy, Gastrointestinal; nemoci žaludku; Stomach Diseases; nemoci jater; gastrointestinální endoskopie; gynekologie a porodnictví; Liver Diseases; gastroenterologie; Gastrointestinal Diseases; Gastroenterology; nemoci žlučníku; Gallbladder Diseases; Pregnancy Complications; gastrointestinální nemoci