Čaj, který spaluje tuky Pchu-er : cholesterol klesá s králem čínských čajů : sedmidenní dieta - Wu, Li (EB, 2003)
Čaj Pchu-er nabízí všechno, co si jen pro své zdraví můžete přát: je bohatý na minerály, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, odbourává tukovou tkáň, pročišťuje krev a posiluje imunitní systém. Co všechno se v něm ještě skrývá a jak byste mohli využít jeho zázračných vlastností ve svůj prospěch, se dočtete v této knize.
Keywords: Cholesterol; tuky; dieta; cholesterol; Fats; Tea; Diet; čaj; nutriční terapie, dietoterapie a výživa