Stávající rizika neinfekčních chorob ve středním věku u osob sledovaných od narození - Havlínová, Miluše; Prokopec, Miroslav; Tomášek, Ladislav; Hynčica, Viktor; Němečková, J; Pavlíčková, Kateřina; Sovinová, Hana; Ševčíková, S; Šlamberová, I; Vignerová, Jana (Iga MZ ČR, 1997)
Vytvoření modelu zdravého životního stylu na základě analýzy vztahů mezi kvalitou zdravotního stavu ve zralém věku (33-38 let) a údaji o somato-psycho-sociálním vývoji u osob, které byly prospektivně sledovány v průběhu dětství a dospívání(0-20let).
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: rizikové faktory; longitudinální studie; Morbidity; Risk Factors; veřejné zdravotnictví; hodnocení rizik; morbidita; Longitudinal Studies; Risk Assessment