Druhý stupeň screeningu neurotoxicity zvláště s ohledem na detekci smyslového defektu - Hornychová, Miroslava; Formánek, Jaroslav; Frantík, Emil; Dvořák, Jan; Trávníčková, Zdeňka; Vodičková, Ludmila; Nosek, M; Pavlasová, V; Miňhová, D (Iga MZ ČR, 1997)
Záření neurotoxicity do rutinního toxikologického screeningu je předmětem mezinárodní validizační studie IPCS-WHO.Projekt navázání druhého stupně testování je pokračováním účasti v této studii.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Sense Organs; Neurotoxins; neurologické vyšetření; neurotoxiny; Nervous System Diseases; nemoci nervového systému; toxikologie; smyslové orgány; Neurologic Examination