Význam virových respiračních infekcí u dětí předškolního věku vzhledem k perspektivě a možnostem aktivní imunizace - Štumpa, Augustin; Holíková, I; Limberková, Radomíra; Tůmová, Běla; Davidová, Marie (Iga MZ ČR, 1996)
Programem surveillance ARO bude zjišťována četnost výskytu,první kontakty a dynamika tvorby protilátek při onemocnění dětí viry RS, parainfluenzy a chřipky,připraví podklady pro vakcinaci dětí z hlediska účelnosti,věku a způsobu kontroly.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Immunization; infekce dýchací soustavy; Virus Diseases; imunizace; pneumologie a ftizeologie; infekční lékařství; Respiratory Tract Infections; virové nemoci; parazitologie