Aberace regulátorů buněčného cyklu : molekulární analýza a aplikace v diagnostice nádorů - Bártek, Jiří; Bártková, Jiřina; Zemanová, Milada (Iga MZ ČR, 1997)
Cílem je objasnění genetických a z nich vyplývajících biochemických aberací antionkogenů a genů podílejících se na řízení buněčné proliferace.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Interphase; nádorová transformace buněk; cykliny; buněčný cyklus; Cell Transformation, Neoplastic; Cyclin-Dependent Kinases; Cyclins; hematologie a transfuzní lékařství; interfáze; cyklin-dependentní kinasy; onkologie; Cell Cycle