Molekulární detekce mutací v ras-řadě onkogenů jako předpoklad pro korelaci molekulárního nálezu na ras-onkogenech a klinického stavu pacienta - Haluza, Radovan (Iga MZ ČR, 1997)
Detekce mutací v ras-řadě onkogenů u vzorků tkáně nádoru a jejich metastáz pomocí DGGE a jejich charakteristika.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: onkologie; GENETIKA BIOCHEMICKÁ; mutageneze; onkogeny; protoonkogenní proteiny p21(ras); mutace; Mutation; Mutagenesis; Proto-Oncogene Proteins p21(ras); Oncogenes; embryologie a teratologie; genetika, lékařská genetika