Aktualizace toxikologické laboratorní diagnostiky omamných a psychotropních látek v tělních tekutinách - Nováková, Eva (Iga MZ ČR, 1996)
Vypracování účinných isolačních postupů a analytických systémů pro průkaz nových drog (heroin, kokain, kanabinoidy) a jejich metabolitů v moči. Zdokonalení metod používaných pro sympatomimetické aminy a opiáty pro jejich záchyt v koncentracích ng/ml.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: chemie, klinická chemie; psychotropní léky; Body Fluids; Psychotropic Drugs; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; toxikologie; tělesné tekutiny