Význam neenzymatických glykosylací bílkovin a nukleových kyselin při některých chorobách : diabetes mellitus, předčasné pathologické stárnutí - Syrový, Ivo (Iga MZ ČR, 1995)
Význam neenzymatických glykosylací bílkovin a nukleových kyselin při některých chorobách. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: biochemie; Aging; diabetes mellitus; Diabetes Mellitus; vnitřní lékařství; Glycosylation; stárnutí; glykosylace