Neurotropní účinky a toxikokinetika rozpouštědel : chronická expozice směsím aromatických a polárních rozpouštědel - Frantík, Emil; Vodičková, Ludmila; Hornychová, Miroslava; Horváth, Milan; Formánek, Jaroslav (Iga MZ ČR, 1994)
Neurotropní účinky a toxikokinetika rozpouštědel - chronická expozice směsím aromatických a polárních rozpouštědel. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: pracovní lékařství; Brain Damage, Chronic; Solvents; nervový systém; Nervous System; chronické poškození mozku; toxikologie; pracovní expozice; Occupational Exposure; rozpouštědla