Využití intracelulárního receptoru pro cyklosporin A - cyklofilinu - k monitorování imunosupresivní terapie Consupprenem - Rozprimová, Ladislava; Hašková, Věra; Matl, Ivo; Svobodová, J (Iga MZ ČR, 1994)
Využití intracelulárního receptoru pro cyklosporin A - cyklofilinu - k monitorování imunosupresivní terapie Consuprenem. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Amino Acid Isomerases; Cyclosporins; transportní proteiny; isomerasy aminokyselin; Carrier Proteins; farmacie a farmakologie; cyklosporiny; imunosupresivní léčba; vazba proteinů; Protein Binding; alergologie a imunologie; Immunosuppression Therapy