Osteoporóza : včasná diagnostika a prevence - Štěpán, Jan; Andrle, Josef; Broulík, Petr; Formánková, Jarmila; Hána, Václav; Hilgertová, Jiřina; Jandová, Eva; Kapitola, Jiří; Kubíčková, Jiřina; Límanová, Zdeňka; Mašatová, Anna; Michalský, Marek; et al. (Iga MZ ČR, 1994)
Osteoporóza - včasná diagnostika a prevence. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Albers-Schönbergova nemoc; Osteopetrosis; endokrinologie