Sledování dětí s deficiencí alfa-1-antitrypsinu a jejich rodin - Pijáčková, Anna; Duřpektová, Marie; Kamarýt, Jaromír; Kozák, Libor; Valníčková, Zuzana (Iga MZ ČR, 1994)
Sledování dětí s deficiencí alfa-l-antitrypsinu (AAT) a jejich rodin. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Longitudinal Studies; vnitřní lékařství; longitudinální studie; ALFA 1-ANTITRYPSIN