Neinvazívní diagnostika restenóz u pacientů po koronární angioplastice (PTCA) přístrojem Cardiag 128.1 (výrobce ZPA-Čakovice) - Stojan, Miloš; Šťovíček, Petr; Anger, Zdeněk; Charvát, Antonín; Boudík, František; Aschermann, Michael; Geisslerová, Ludmila; Matoušek, Pavel (Iga MZ ČR, 1994)
Neinvazívní diagnostika restenóz u pacientů po koronární angioplastice (PTCA) přístrojem Cardiag 128.1. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: subvalvulární aortální stenóza; elektrokardiografie; chirurgie; Aortic Stenosis, Subvalvular; balónková koronární angioplastika; Angioplasty, Balloon, Coronary; Electrocardiography