Terapie chronických glomerulopatií - Knotková, Věra (Iga MZ ČR, 1994)
Terapie chronických glomerulopatií XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: inhibitory ACE; chronická nemoc; Glomerulonephritis; Immunosuppression Therapy; imunosupresivní léčba; urologie; nefrologie; Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitors; Chronic Disease; glomerulonefritida