Molekulárně genetická, imunochemická a funkční analýza antionkogenů ve vztahu k patogeneze solidních nádorů - Bártek, Jiří; Bártková, Jiřina; Lukáš, Jiří; Stašková, Zdenka (Iga MZ ČR, 1994)
Molekulárně genetická, imunochemická a funkční analýza antionkogenů ve vztahu k patogeneze solidních nádorů. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Neoplasms; nádory; tumor supresorové geny; Antibodies, Monoclonal; genetika, lékařská genetika; monoklonální protilátky; embryologie a teratologie; protilátky nádorové; Genes, Tumor Suppressor; onkologie; Antibodies, Neoplasm