Hybné, smyslové a pameťové poruchy u Parkinsonovy choroby - Tichý, Jiří; Radil, Tomáš; Růžička, Evžen; Roth, Jan; Bohdanecký, Zdeněk; Indra, Miroslav (Iga MZ ČR, 1996)
Pokračuje analýza čichové poruchy u nemocných s PN, ověřující možnost patogenetické závislosti této poruchy na dopaminergním deficitu. Hybné poruchy pomocí sledování "tappingu" u kontrolních osob ukončeny,pokračuje "tracing" a sledování zrakových funkcí.XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Parkinsonova nemoc; psychiatrie; neurologie; Parkinson Disease