Průkaz alergie na srst skotu pomocí specifických IgE. Vyšetření pacientů s podezřením na kožní chorobu z povolání - Vocilková, Andrea; Klubal, Radek; Kučera, Petr; Zemanová, Magda; Bělohradská, Helena (Iga MZ ČR, 1995)
Průkaz alergie na srst skotu pomocí specifických IgE. Vyšetření pacientů s podezřením na chorobu z povolání. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Cattle; imunoglobulin E; Dermatitis, Allergic Contact; skot; Occupational Diseases; alergeny; alergická kontaktní dermatitida; Hair; Occupational Exposure; nemoci z povolání; Immunoglobulin E; pracovní expozice; pracovní lékařství; dermatovenerologie; vlasy, chlupy; Allergens