Transplantace pankreatu a Langerhansových ostrůvků - příprava klinické transplantace ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové - Hůlek, Petr; Vaňásek, Tomáš; Navrátil, Pavel; Měřička, Pavel; Cerman, Jaroslav; Weberová, Jana; Straková, Hana (Iga MZ ČR, 1996)
Metody léčby diabetu.Multiorgánový odběr a příprava technologie izolace Langerhansových ostrůvků a určení jejich kvality pro transplantaci. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: transplantace Langerhansových ostrůvků; transplantologie; gastroenterologie; Tissue Donors; Pancreas Transplantation; Islets of Langerhans Transplantation; transplantace slinivky břišní; dárci tkání