Systém superkontroly zdravotní nezávadnosti potravin - Matyáš, Zdeněk; Ruprich, Jiří; Ostrý, Vladimír; Steinhauserová, Iva; Řehůřková, Irena; Kopřiva, Vladimír; Steinhauser, Ladislav; Cigánek, Miroslav; Cwiková, Olga; Malíková, Libuše; Mráz, Oldřich; Černoevičová, Marie; et al. (Iga MZ ČR, 1994)
Systém superkontroly zdravotní nezávadnosti potravin. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: kontrola potravin; Food Contamination; Food Inspection; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; environmentální vědy; kontaminace potravin