Možnosti konzervativní léčby sekundární hyperparathyreosy u nemocných s chronickým selháním ledvin - Lukáč, Martin (Iga MZ ČR, 1995)
Možnosti konzervativní léčby sek. hyperparathyreosy u nemocných s chronickým selháním ledvin. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Kidney Failure, Chronic; Hyperparathyroidism, Secondary; chronické selhání ledvin; endokrinologie; sekundární hyperparatyreóza; vnitřní lékařství