Fotodynamická léčba maligních nádorů - Jirsa, Milan (Iga MZ ČR, 1996)
Léčení Ca prsu,kožní malignity,zkoušení prototypu lampy pro PDT,studium PDT v embryologii,stanovení singl.kyslíku polarografií,endoskopickou diagnozou a léčení Ca bronchu. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: onkologie; Photochemotherapy; nádory; Neoplasms; fotochemoterapie