Účinnost monoklonálních protilátek ANTI-TCR, ANTI-CD4 a jejich kombinace u krysího modelu transplantace ledvin - Lácha, Jiří (Iga MZ ČR, 1994)
Účinnost monoklonálních protilátek ANTI-TCR, ANTI-CD4 a jejich kombinace u krysího modelu transplantace ledvin. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: transplantace ledvin; Antibodies, Monoclonal; monoklonální protilátky; Kidney Transplantation; Disease Models, Animal; modely nemocí na zvířatech; transplantologie; alergologie a imunologie