Sledování rizika poruch zdravotního stavu z nutričně toxikologického hlediska - Turek, Bohumil; Petr, Tomáš; Šestáková, Helena; Bárta, Ivo; Kejlová, Kristina; Mitera, Jiří; Šilhavá, Pavlína (Iga MZ ČR, 1994)
Sledování rizika poruch zdravotního stavu z nutričně toxikologického hlediska. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: ukazatele zdravotního stavu; arterioskleróza; Arteriosclerosis; Health Status Indicators; Neoplasms; toxikologie; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; nádory; veřejné zdravotnictví