Výzkum základních fyziologických účinků elektrostimulátoru REBOX - Janda, Jan; Špatenka, Jaroslav; Heller, Jiří; Slovák, Petr (Iga MZ ČR, 1994)
Výzkum základních fyziologických účinků elektrostimulátoru "Rebox" u transplantací ledvin (ev.dalších orgánů). XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: zdravotnické prostředky; elektrostimulační terapie; Equipment and Supplies; technika lékařská, zdravotnický materiál a protetika; Electric Stimulation Therapy