Využití družicových dat pro prognózu výskytu klíštěte Ixodes ricinus jako základ prevence jím přenášených nákaz - Daniel, Milan; Kolář, Jan; Zeman, Petr (Iga MZ ČR, 1996)
Vypracování metodiky objektivní velkoplošné predikace lokalit se zvýšeným výskytem klíštěte Ixodes ricinus a rizikem nákaz jím přenášených (zejména lymeské borreliózy a klíšťové encefalitidy), jako podkladu preventivních opatření proti nim. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Ixodes; Infection Control; klíště; infekční lékařství; kontrola infekce; parazitologie