Metodika měření lokální svalové zátěže a přehodnocení limitů pro její hodnocení - Lvončík, Samuel; Straková, Vladimíra; Menzlová, Milena; Polach, Alois; Jiráková, Hana (Iga MZ ČR, 1996)
Vypracování metodiky na objektivizaci lokální svalové zátěže horních končetin pomocí přístroje MEDIPORT,umožňujícího celosměnové monitorování svalové aktivity a přehodnotit kritéria hodnocení lokální svalové zátěže. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Muscle Contraction; tělovýchovné lékařství; svalová kontrakce; ortopedie; Physical Exertion; tělesná námaha