Molekulární biologie chronické myeloidní leukemie - Haškovec, Cedrik; Moravcová, Jana; Trka, Jan; Burjánková, Jana (Iga MZ ČR, 1996)
Předmětem projektu je molekulární diagnostika chronické myeloidní leukemie a sledování reziduální choroby u nemocných po transplantaci kostní dřeně metodou kvantitativní řetězové polymerázové reakce. Výsledky přispějí ke zlepšení léčby nemocných. XXX XXXXXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Leukemia, Myeloid, Chronic-Phase; onkologie; hematologie a transfuzní lékařství; chronická fáze myeloidní leukemie; embryologie a teratologie; biologie; genetika, lékařská genetika; Molecular Biology; molekulární biologie