Řešení diagnostiky a terapie ARDS u polytraumat - Viktora, Petr; Bradnová, Beatrix; Peštál, Milan; Michek, Jaroslav; Kubačák, Jan; Krkoška, Jiří (Iga MZ ČR, 1996)
Vyhodnocení diagnostických kritérií rozvoje ARDS flexibilním bronchoskopem u nemocných s akutním poraněním plic a hrudníku u polytraumatu.Zhodnocení terapeutického přístupu,optimalizace resuscitace a chirurgického ošetření nestabilního hrudníku. XXX XXXXXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: chemie, klinická chemie; pneumologie a ftizeologie; respirační insuficience; Adult; Respiratory Insufficiency; traumatologie; dospělí; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody