Transjugulární intrahepatální zkrat pomocí spirálního Z stentu - Krajina, Antonín; Hůlek, Petr; Eliáš, Pavel; Michl, Antonín; Heger, Leoš; Niangová, Ivana; Lojík, Miroslav; Volfová, Miroslava; Vaňásek, Tomáš; Žižka, Jan; Pozler, Oldřich; Ferko, Alexander; et al. (Iga MZ ČR, 1996)
Transjugulární intrahepatický portokavální zkrat je perkutánní metoda dekomprese portální žíly při portální hypertenzi.ňzkrat je proveden pomocí jehly,balonkového katetru Z stentu uvnitř jater. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: chirurgie; Hypertension, Portal; portosystémový zkrat; portální hypertenze; angiologie; vnitřní lékařství; kardiologie; Portasystemic Shunt, Surgical