Intrauterinní therapie : intraamniální infúze s antibiotiky po předčasném odtoku plodové vody u prematurity - Hujová, Alena; Mrázek, Milan; Kovařík, Jan; Šmeral, Pavel (Iga MZ ČR, 1996)
Cílem práce je prodloužení délky trvání gravidity po předčasném odtoku plodové vody, stanovení rizika intraovulární infekce, zavedení intraamniální infuse fysiologického roztoku spolu s celkovým a intraamniálním podáním širokospektreho antibiotika. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: gynekologie a porodnictví; předčasný odtok plodové vody; Fetal Membranes, Premature Rupture; ANTIBIOTIKA