Změny metabolismu lipidů v závislosti na typu dialýzy - Lukáč, Martin (Iga MZ ČR, 1994)
Změny metabolismu lipidů v závislosti na typu dialýzy. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: metabolismus lipidů; lipidy; Lipid Metabolism; Renal Dialysis; dialýza ledvin; vnitřní lékařství; hematologie a transfuzní lékařství; Lipids