Biochemická detekce kolagenu v myokardu u dětí s vrozenou srdeční vadou - Pelouch, Václav; Šamánek, Milan; Milerová, Marie; Hučín, Bohumil (Iga MZ ČR, 1994)
Biochemická detekce kolagenu v myokardu u dětí s vrozenou srdeční vadou. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: vrozené srdeční vady; kardiologie; Heart Defects, Congenital; pediatrie; angiologie; Collagen; kolagen