Onemocnění štítné žlázy a glukózová tolerance - Zamrazil, Václav; Vondra, Karel; Šimečková, Aranka (Iga MZ ČR, 1995)
Onemocnění štítné žlázy a glukózová tolerance. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: nemoci štítné žlázy; Thyroid Diseases; endokrinologie; glukózový toleranční test; Glucose Tolerance Test; biochemie