Vliv liposomů na penetraci farmakologicky účinných vysokomolekulárních látek do lidské kůže - Záruba, František (Iga MZ ČR, 1994)
Vliv liposomů na penetraci farmakologicky účinných vysokomolekulárních látek do lidské kůže. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Liposomes; fyziologie kůže; Skin Physiological Phenomena; Skin Absorption; dermatovenerologie; kožní absorpce; liposomy